torsdag 4 mars 2010

Kladdkaka

Vill ni göra en riktigt god kladdkaka kan jag återigen rekommendera Leilas recept som ni hittar här. Det står att man ska ha mörk choklad med minst 70 % kakao till toppingen men det går bra vilken choklad man än tycker om, jag har provat med både ljus och mörk choklad!



Här är precis innan gräddningen, jag hackade chokladen och strödde över istället för att bryta stora bitar och trycka ner i smeten.


Tadaaa!



Jag vill helst ha vaniljglass till, tycker det är lite fräschare än grädde som lätt känns ganska tjockt.

Lycka till!

1 kommentar:

  1. Sofia Hammarlund5 mars 2010 kl. 07:35

    Hej Hanna :)

    Hoppas allt är bra med dig? Med mig är det bara bra :)
    Jag kan inte annat än att hålla med dig om Leilas kladdkaka, jag har själv hennes bok & recepten är helt underbara!

    Ha det så bra!
    Kram Sofia Hammarlund

    SvaraRadera